Vandværker

Hos Robotek leverer vi en totalløsning til dit vandværk.

Vi opererer udelukkende med en standard industrielt styringskoncept og enklere systemer, hvilket betyder at vores udstyr er fuldt ud adoptionsdygtigt og driftsikkert.

Alle vores systemer er åbne industrielle og tilgængelige systemer. Det vil sige, at de ikke er låst fast til producenten, men tilgås og administreres af alle.

Som de eneste i branchen leverer vi en styring til vandværker, baseret på et ”BUS-systemløsning”, som gør det muligt at foretage en decentral styringer af vandværket. Systemet kan typisk håndteres og servicereres af den lokale elinstallatør eller driftsleder og det er muligt at have fuldt ud tilgængelighed fra enhver PC- station - også i hjemmet.
 
Vi har udviklet en patenteret unik løsning til vandværker, der samler alt under et tag : styring , regulering og overvågning til vandværker. Denne elektroniske løsning er med til at lette og forenkling af dit vandværk.

Vigtig er funktionalitet og fleksibilitet i det styresystem vi leverer, og vores industrielle standartsystemer - og løsninger gør det muligt for alle vores kunder nemt at kunne udskifte reservedele, administrere og udvide vandværket.

Vi leverer alt fra mindre og enkle løsninger, til store anlæg med over 1000 signaler.

Styringerne leveres og serviceres gennem vores vandværksgruppe BLUE CONTROL.

www.bluecontrol.dk

 

Nedenfor kan ses hvordan den gamle vandværkstavle, med masser af kabler og relæer, er blevet forvandlet til en moderne og tidssvarende vandværksstyring.   
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk