Altid på udkig efter talent
Robotek Gruppen er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan tilføre os såvel stærke faglige kvalifikationer som godt humør og engagement. Derfor er vi interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, der er relevante i forhold til vore aktiviteter og forretningsområder. Alle indkomne ansøgninger bruges, når vi skal rekruttere til en given stilling. Og vi behandler naturligvis altid ansøgninger fortroligt!

Hovedparten af vores medarbejdere er elinstallatører eller elektrikere. Men vi har også ingeniører, maskinmestre, beregner og sælgere. Det vigtigste er ikke din uddannelse, men hvad du kan, og hvem du er! 


Kig rundt på robotek.dk
Eftersom Robotek Gruppen udfører et bredt udvalg af opgaver inden for elinstallation kan det være en fordel, at du ser dig lidt om på vores hjemmeside, inden du sender din ansøgning. Den giver et indblik i vores opgaver, kundegrupper, afdelinger, generelle virksomhedsoplysninger mv.

Send din ansøgning som email eller snail-mail
Vi modtager gerne din ansøgning som e-mail eller post. Vi vil gerne have en motiveret ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Ansøgningerne sendes til:E-mail: Info@robotek.dk
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk