Tele-data installation

Tele-datainstallationer er virksomhedens kommunikationsvej ud til omverden. Det er derfor afgørende, at din virksomhed har en løsning, som er tilpasset virksomhedens behov, som er nem at gå til og som fungerer efter hensigten. Det garanterer vi. En 24 timers vagtordning sikrer dig i envidere, at vi kommer straks, hvis din tele-data forbindelse bryder ned. Du sparer derved både kostbar tid og penge. Kontakt til 24 timersvagt.
 
Teleløsninger
Robotek gruppen rådgiver, leverer, installerer, servicerer og vedligeholder telefoniløsninger. Vi leverer komplette teleløsninger, der er skræddersyet til dine behov. Ligesom vi gerne servicerer et ældre telefonanlæg.
Vores division i Roskilde, L&C-EL, er med mere end 20 års erfaring, specialister i telekommunikation. Der bliver fulgt ivrigt med i den nyeste teknologi og samarbejdet med førende systemleverandører så som Siemens og Voxtream.
Vi er derfor i stand til at levere 100 % kundetilpassede telefoniløsninger, der designes fra bunden eller med basis i et eksisterende anlæg, som udvides med forskellige applikationer. Fx IP-telefoni, unified communication, one number service, mobil/fastnet og hjemmearbejdsplads.

Dataløsninger
Skal du have en ny dataløsning? Vi kan levere en løsning, som installeres og fungerer med omtanke for dine behov.
Analyse af netværk, server og avanceret software installation overlader vi til vores kompetente samarbejdspartnere, idet vi koncentrerer os fuldt ud om vores kernekompetence – installationsarbejde.
 
Kabling
Vi har også stor erfaring med at udføre nyinstallation eller opgradering af IT-installationer og kablingssystemer. Vores arbejde er altid gennemtestet og certificeret iht. gældende standarder.
 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk