Sikkerhed Gi’r tryghed

UPS og Nødstrøms løsninger sikrer dyre driftsstop og giver dig tryghed, så du kan sove roligt.

Internet, telefoni, og serversystemer er alle vigtige netværk for virksomheders infrastruktur. Netværkene er derfor følsomme enheder, der kan koste både tid, penge og besvær, hvis de svigter. Det gør de desværre gør af og til. Virksomheder lammes nemlig til stadighed af servernedbrud eller forstyrrelser i den daglige drift på grund af 'utilsigtede forstyrrelser' på elnettet eller deciderede strømudfald.

 
Med en viden om, hvor afgørende det er at opretholde virksomhedens drift, har UPS og nødstrømsanlæg aldrig været mere aktuelle end i dag. Robotek Gruppen har derfor valgt at specialisere sig i UPS og nødstrømsløsninger, som både kan anvendes i den mindre erhvervsvirksomhed og i den store industris driftsanlæg. Vi eksperimenterer gerne med at anvende nødstrøms UPS i utraditionelle sammenhænge, hvor strømudfald kan være fatale.
 
 
Komplet nødstrømsløsning
Sammensætningen af Robotek Gruppens divisioner med ingeniørviden og installatørsnilde betyder, at vi kan levere en komplet og 100 % korrekt løsning, som er beregnet ned til mindste detalje.
Desuden anvender vi UPS og nødstrømsløsninger fra Delta, så du som kunde er garanteret den højeste kvalitet og sikkerhed.

Ring og hør mere om dine muligheder for øget sikkerhed.


Delta ES er en af verdens største producenter af Power Systemer og indenfor nødstrøm er der et bredt udbyd af AC og DC UPS.

Produkterne er af høj kvalitet, og prisniveauet matcher markedet.

AC UPS kan leveres fra 1KVA og op til 120KVA, både i 19" og som modul løsning, hvor det er muligt at få redundant sikkerhed.

Indenfor DC UPS kan vi levere ensretter løsninger fra 600W og til det der måtte være behov for.

Ud over ensrettere med høj effektivitet, leveres Delta ensretter systemerne med en avanceret kontroller (PSC3), med funktioner som energi optimering af det samlede system, batteri motionering og alarmhåndtering via Rela I/O og SNMP.  


 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk