Personlige og faglige udfordringer hver dag
Vores ambition er at være en arbejdsplads, hvor du som medarbejder oplever tryghed og arbejdsglæde. Og hvor du oplever, at vi understøtter og udfordrer din personlige og faglige udvikling. Derfor er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan tilføre os stærke faglige kvalifikationer såvel som godt humør og engagement.
 
Vi skal være kvalitets bevidste og troværdige
Erfarne, kompetente og engagerede medarbejdere er nøglen til Robotek Gruppens høje kvalitets niveau og succes. Din faglige viden og kunnen er nemlig grundlæggende set den vare, vi sælger til vore kunder.
Da elinstallation i høj grad kræver vores kunders tillid til Robotek Gruppens kompetencer, er det derfor vigtigt, at du som medarbejder, forstår betydningen af faglig og personlig troværdighed.  For at du kan gøre dit arbejde så godt som muligt, lægger vi vægt på, at du har stor frihed og selvstændighed til at løse dine opgaver.  Ligesom vi altid er lydhør over for dine ønsker om faglig udvikling.
Arbejdsopgaver:
Vi favner bredt som el-installationsvirksomhed, idet vi både løser automations- og el-installationsopgaver til industrien samt installationsopgaver for erhverv og private. Vi spænder ligeledes over mange forskellige brancher, hvilket løbende giver dig rig mulighed for nye udfordringer. Du kan få et indtryk af, hvad du kan komme til at arbejde med ved at kigge rundt på vores hjemmeside.

Ledige stillinger:
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Lærlinge:
Vi ved, at lærlinge ikke lærer af at kigge på. I skal selv have opgaverne mellem hænderne for at få den fulde forståelse og øvelse i hænderne. Som lærling hos Robotek Gruppen får du derfor lov til at prøve et bredt spekter af opgaver. Ligesom du også får tildelt et stigende ansvar i takt med din læretid.

Både vi og vores lærlinge høster godt af denne fremgangsmåde, da vi jævnligt har lærlinge, som får en medajle til sin svendeprøve. Vi kan med stolthed fortælle at senest har to lærlinge udemærket sig i en sådan grad, at medajle overrækkelsen blev overværet af Hendes Majestæt Dronningen og Prinsgemalen. 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk