Industrielektriker

Robotek EL&Teknik

 

Robotek søger industrielektriker

Har du erfaring med industri-installationer? Og kunne du tænke dig at udføre afvekslende opgaver hos vores industrikunder i Storkøbenhavn?
 

Bliv en del af en førende elinstallations- og automationsvirksomhed

Hos Robotek Gruppen er vi 50 kollegaer, som leverer totalløsninger inden for el-installationer og automation. Vores industrikunder er primært inden for medicinal- og fødevareindustrierne samt renseanlæg og vandforsyningsselskaber.


Som vores nye industrielektriker foregår dit arbejde ude hos vores industrikunder i og omkring Storkøbenhavn. Her udfører du forskellige installationsopgaver og automatikløsninger, men det kan også være montering af el-tavler og almindeligt elektrikerarbejde.

Projekterne kan have forskellig varighed fra en uge til flere måneder, og du arbejder typisk på flere projekter på samme tid.


Selvstændig stilling med gode kolleger

Du kan se frem til et alsidigt job, hvor du bliver en del af et dynamisk team med 30 dygtige kolleger i installationsafdelingen. Du har i høj grad mulighed for at planlægge din hverdag og træffe beslutninger sammen med dine kolleger om, hvordan I effektivt og optimalt løser opgaverne.

Du får din egen bil samt telefon og iPad til rådighed. Derudover indgår du i et godt kollegialt fællesskab, hvor vi flere gange om året tager ud sammen efter arbejde.
 

Elektrikerbaggrund inden for industri og automatik

  • Vi forestiller os, at du er uddannet industrielektriker, men du kan også have en baggrund som elektriker eller automatikmekaniker
  • Du har elektriker-erfaring inden for industri og automatik, og har du tidligere arbejdet inden for vandforsyningsindustrien, er det en stor fordel.
  • Du har kørekort og kan fremvise straffeattest.

Du har et positivt sind og et godt humør, og du er præsentabel, serviceminded og imødekommende når du er ude hos kunderne. Hertil er du mødestabil og omstillingsparat, når de forskellige opgaver kommer ind og med din gode portion faglige stolthed sætter du en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet.


Søg stillingen:

Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV til info@robotek.dk. Vi afholder samtaler løbende, så søg stillingen allerede i dag.


Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk