Unik automation til industrien
Automationsopgaver i industrien er ofte meget komplekse og kræver derfor stor tillid til den valgte leverandør. Hos Robotek Gruppen har vi stor erfaring med at løse opgaver i industrielle miljøer af enhver art – lige fra renseanlæg til sterilrum. Om Eltavler, PLC-løsninger, elentrepriser, hydraulik, pneumatik eller mekanik indgår i løsningen, er således ingen hindring for vores håndtering eller forståelse af opgaven.
 
Skræddersyede løsninger
Vi kan hurtigt vurdere og skræddersy den mest optimale løsning, som tilgodeser netop din virksomheds behov, og samtidig gør en kompleks opgave enkel for dig at håndtere.
Gennem samarbejdet med os sikrer du dig, at den nyeste teknologi på markedet bliver anvendt og en løsning, som lever op til gældende lovkrav. Du reducerer risikoen for dyre driftstop og øger effektiviteten. Vi har desuden øje for, om dit valg af løsning kan spare dig og miljøet for unødvendige omkostninger.
 
Totalløsninger baseret på erfaring og viden
Vi behersker alle elementer af automationsopgaver. Vi går derfor gerne ind i projektet lige fra idéplan til rådgivning, projektering, tavlekonstruktion, installation, programmering, montage osv. Brug os som totalleverandør eller som hverdagens problemknuser af mindre opgaver.
Valget er dit, og vores kvalitet og service er altid den samme!

Læs mere om vorres kompetencer inden for industri automation på menuen til venstre og her.  
 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk