Intelligent lysstyring som gør din hverdag nemmere

IHC er en intelligent el-installation, som sikrer dig og dit hjem den maksimale komfort og fleksibilitet i hverdagen.

Vil du kunne styre lys og varme efter dit individuelle behov? Robotek gruppen søger for, at du vælger den ideelle løsning, som er installeret med omtanke for dine behov. IHC har løsninger både til nybyg og allerede etablerede el-installationer.

Se vores kampagne tilbud


 
IHC Standard
Ønsker du en moderne el-installation, som nemt kan tilpasses dine behov, er IHC standard en perfekt løsning. Udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, kan du tilføje nye dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og multimediefunktioner til rækken af fordele ved dit nye hjem.

IHC standard er designet, så den er let og overskuelig at gå til. Du får en grundpakke, som kan udbygges med 9 forskellige tilvalgspakker eksempelvis lysdæmpning, sikkerhed og udendørslys.

Vi installerer og rådgiver dig gerne til de rigtige valg.
Læs mere om IHC standard

 
IHC Individuel
Har du særlige behov i din bolig eller virksomhed? Eller blot lyst til en individuel løsning?

Gennem en samtale kortlægger vi dine behov og designer IHC installationen, så den optimerer din hverdag. Vi kan eksempelvis øge sikkerheden gennem en indbygget alarmløsning, komforten gennem en ’sluk alt’ funktion og fleksibiliteten ved konstante nye muligheder. Vi sørger nemlig for, at systemet løbende kan tilpasses ændringerne i din hverdag fx nye arbejdstider eller børn som bliver ældre.

Kontakt os og får en uforpligtende samtale.
Læs mere om IHC Comfort
 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk