Garantiordning:

Vores udgangspunkt er, at alle vores kunder ønsker den bedste service og det bedste produkt. Som kunde kan det være svært at skelne og vælge i det store udvalg af elinstallatører. Derfor stiller vi garanti for professionelt arbejde gennem en virksomhedspolitik om medarbejderkvalifikationer samt høj kvalitet af service og produkter.
 
KLS – et kvalitetsledelsessystem
Robotek Gruppen har et KLS-System, hvis formål er at kvalitetssikre arbejdet i virksomheden. Dette nås ved, at systemet forebygger fejl og standardiseret kvaliteten af vores arbejde. Vi bliver således i stand til at yde den højst mulig elsikkerhed for vores medarbejdere og for dig som kunde.
KLS-systemet er desuden et redskab til at holde styr på alle medarbejderes kompetencer samt udstikke ens retningslinjer for udførsel af arbejde og service. KLS-systemet giver et klart billede af, hvor vi skal videreudvikle virksomheden eller hvilke medarbejdere, der har brug for mere uddannelse for at varetage arbejdsopgaverne bedst muligt. Vi kan derfor stille garanti for, at du får en fuldt veluddannet elektriker, som har styr på de nyeste regler og løsninger.
Serviceattest
Robotek Gruppen har en serviceattest, som garanterer udbyderne af udbudsmateriale, at vi er en lovlydig og velfungerende virksomhed. Serviceattesten bruges i forbindelse med deltagelse i udbudsforretninger.


Se Robotek Gruppens serviceattest her:TEKNIQ – er din garanti for et trygt samarbejde
Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører.

 Læs mere på Tekniq

Comfort Installatør - få optimal glæde af de tekniske installationer 
Som medlem af Comfort sikrer vi dig en optimal udnyttelse af boligens tekniske installationer. Konceptet Comfort er udviklet i et samarbejde mellem Solar og Comfort installatørerne. 

Udviklingen inden for el-verdenen har været voldsom de senere år, og oftest er det kun fantasien, som sætter grænserne. Det er derfor en god idé at kontakte en fagmand, hvis du går med tanker om, at ændre din el-installation. Du vil blive overrasket over muligheder og hvor meget comfort i hverdagen, du egentlig kan få for pengene.

Comfort Installatør er en sammenslutning af over 200 autoriserede elinstallatører i hele landet, der har sat sig for at hjælpe fantasien lidt på vej ved at tænke på tværs af installationstyperne og kombinere belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation i en intelligent installation.

Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk