Elektriker 

Robotek EL&Teknik

 

Vi søger en elektriker til selvstændige og afvekslende opgaver indenfor service og bygningsinstallationer. 

Bliv en del af en førende elinstallationsvirksomhed
Birkerød EL og Teknik leverer totalløsninger indenfor elinstallationer, service, forsikringsopgaver og entreprise.

Som vores nye serviceelektriker foregår dit arbejde ude hos vores kunder i og omkring Storkøbenhavn. Her udfører du forskellige installationsopgaver og entrepriseopgaver, men det kan også være montering af el-tavler og forsikringsopgaver. 

Selvstændig stilling med gode kollegaer
Du kan se frem til et alsidigt job, hvor du bliver en del af et dynamisk team med de øvrige kollegaer i installationsafdelingen og industriafdelingen. Du har i høj grad mulighed for at planlægge din hverdag og træffe beslutninger sammen med dine kollegaer om, hvordan I effektivt og optimalt løser opgaverne. 

Du får din egen bil samt telefon og Ipad til rådighed. Derudover indgår du i et godt kollegialt fællesskab, hvor vi flere gange om året tager ud sammen efter arbejde. 

Kvalifikationer:
Du har en uddannelse som elektriker med et godt kendskab til stærkstrømsbekendtgørelsen.  Du udfører arbejde af høj kvalitet. Er mødestabil. Besidder et godt humør og er præsentabel. Har kørekort. Straffeattest skal vises. Fleksibel og servicemindet. 

Vi tilbyder et job med mange udfordringer, frihed under ansvar og udviklingsmuligheder. 

Du bliver en del af et dynamisk team med dygtige kollegaer. Du vil være beskæftiget i vores afdeling for elinstallationer i Birkerød. 


Ansøgning sendes til:
e-mail: Info@robotek.dk
web: www.robotek.dk
 

 

Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk