Elinstallation er en tillidssag 
- for det kræver høj faglig viden

Vi kan med stolthed fortælle at bred fagviden og kvalitet er to af vores vigtigste opmærksomhedspunkter. Robotek Gruppens mange års erfaring med et bredt spekter af komplekse opgaver, har nemlig givet os kompetencerne til at løse både store og små opgaver til kundernes bedste.

Vi specialuddanner elektrikere til erhvervsinstallation og sender dem ud i alle kroge af elinstallationsopgaver. Her møder vi konstant nye spændende udfordringer, hvor vi hjælper kunden med at finde den optimale løsning. Det styrker vores tilgang til opgaverne og evne til at se morgendagens muligheder. Begge, kvaliteter, som er helt afgørende for, at vi kan styrke din virksomheds konkurrenceevne.

Kompetenceområder
Vores kompetencer spænder lige fra almindelig elinstallation i et butikslokale til intelligente installationer i store kontorbygninger. Vi påtager os gerne jobbet som totalleverandør af både elinstallationen og eltavlen eller løser små opgaver for dig. Valget er dit – og vi leverer den samme høje kvalitet hver gang.
Hoteller, nybyg, banker, plejehjem, skoler, butikker, vandværker osv. Vores kundegrundlag er stort. Se vores referencer for at få et indblik i, hvordan vores kunder har oplevet samarbejdet med os.
 
Rådgivning om energioptimering 
Ønsker du at spare dig selv og miljøet for ekstra omkostninger?

Vi kan hjælpe dig med at energieffektivisere din elinstallation - nye som eksisterende. Effektiviseringen betyder, at du allerede nu vil imødekomme fremtidens krav til energioptimering, ventilationsstyring og regulering. Desuden kan vores løsning øge funktionaliteten og komforten i din belysning.
Ring og hør mere om de mange muligheder.


 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk