El-installatør med erfaring inden for automation og tavlekonstruktion

Robotek EL&Teknik

 

Har du erfaring med el-dokumentation? Kan du rådgive vores kunder og sikre, at vi leverer gode, specialiserede løsninger til vores kunder i forsyningssektoren og industrien? 

Bliv en del af Robotek og skab skræddersyede resultater for kunden
Hos Robotek Gruppen er vi 50 kollegaer, som leverer totalløsninger inden for el-installationer og automation. Vi har vores egen el-tavleproduktion, som understøtter vores afdeling for industrielle el-tekniske løsninger. 

Ansvar for projektafvikling fra start til slut
Som vores nye el-installatør bliver du en del af afdelingen for industrielle el-tekniske løsninger på vores kontor i Birkerød. Du er med på hele opgaven, fra kunden kontakter os, til vi har udarbejdet den færdige løsning. 

Når du har besigtiget projektet hos kunden, tegner du løsningen og udarbejder tilbuddet. Du indkøber materialer samt overser produktionen og installationen. Hermed får du en projektorienteret rolle, hvor du løbende forventningsafstemmer med kunden og koordinerer opgaverne for elektrikerne på opgaven. Når løsningen er afleveret til kunden, sørger du for at melde opgaven klar til fakturering hos bogholderiet. 

Faglige udfordringer i en førende virksomhed
Du får en alsidig hverdag med en høj grad af frihed, hvor du selv planlægger dine projekter og tænker vores kunders specielle behov ind i løsningen. Vi anvender en særligt avanceret styringsteknik, så du kan se frem til at få udviklet din faglighed i en førende el-installations- og automationsvirksomhed. Vi tilbyder også løbende mulighed for efteruddannelse. Derudover bliver du en del af et godt kollegialt fællesskab, hvor vi flere gange om året tager ud sammen uden for arbejdstid. 

Uddannet el-installatør som skaber relationer med kunderne 

  • Vi forestiller os, at du er uddannet el-installatør eller el-ingeniør, meget gerne med nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du kan også være stærkstrømstekniker, tavlekonstruktør eller elektriker med mindst 3 års erfaring.
  • Du har erfaring med at udarbejde el-dokumentation i Caddy++ og/eller PC Schematic. Det er en fordel, hvis du også har kendskab til PM-Calc.
  • Du har erfaring med at projektere og beregne elektriske installationer. Hvis du tidligere har arbejdet i økonomisystemet Centri, er det et plus.

Som person er du åben og respektfuld i dit møde med andre mennesker, så du skaber stærke kunderelationer. Du rådgiver altid ud fra, hvad der er bedst for kunden og stiller høje krav til kvalitet, ligesom du trives med at arbejde selvstændigt, hvor du kan holde overblikket over flere projekter ad gangen. 

Søg stillingen ved at sende din ansøgning med CV til info@robotek.dk. Vi afholder samtaler løbende, så søg stillingen allerede i dag. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk