Brand og alarm installation
- som redder liv og ejendomme
 
Risikoen for brand, indbrud og tyveri er noget alle virksomheder og offentlig instanser bør forholde sig til. Både for at sikre medarbejderne og selve virksomheden. Robotek gruppen kan hjælpe dig med at minimere risikoen for ubehagelige overraskelser ved at installere brandtekniske foranstaltninger og/eller adgangskontrol, som øger overvågningen og kontrollen af virksomheden.
 
 
Brandinstallation
Røgfyldte rum og nedbrændte lokaler er desværre ikke noget, der kun sker for naboen. Det er derfor en god idé at være på forkant. Robotek gruppen er specialister i alle former for brandtekniske installationer og adskiller sig med sin brede viden fra mange af markedets øvrige brandinstallatører. Årsagen er, at vores brandinstallationsmontører har gennemgået alle relevante kurser og efteruddannelser. Vi er derfor i stand til at udføre en professionel og lovlig brandinstallation, som sikrer dig og din virksomhed optimalt.
 
Robotek gruppen servicerer, reparerer, renoverer, projekterer, nyinstallerer, og foretager vedligeholdelse, samt de nødvendige færdigmeldinger og attester til Brandmyndighederne. Vi laver en gennemgang af din bygning og vurderer om du fx har brug for røgalarmer, branddøre, automatisk ventilation og panik/nød-belysning. Gennem vores tætte samarbejde med flere anerkendte brandsikringsproducenter er du sikret det bedste udstyr i forhold til dine behov.
 
 
Adgangskontrol og videoovervågning
Elektronisk adgangskontrol har vundet større og større indpas i de seneste år. Et pålideligt system til håndtering af adgangskontrol er nemlig en vigtig del af en forbedring af sikkerheden i bygninger, samt til beskyttelse af ejendomme, værdier og mennesker. Den stigende popularitet af adgangskontrol skyldes også systemets brugervenlighed, de mange praktiske funktioner, en højere sikkerhed og ikke mindst de økonomiske besparelser, der fx kan opnås ved at erstatte nøgler med nøglekort.
 
Elektronisk adgangskontrol skal opfattes som et supplement til et mekanisk låsesystem. Fordelen er, at du selv kan lave de omlægninger, som låsesmeden ellers skal have betaling for. Du har mulighed for hurtigt at ændre, tilføje eller udelukke brugere. Ligesom du ofte kan se, hvem der kommer og går, og hvornår de gør det. Nogle systemer inden for adgangskontrol kan tilmed styre din kameraovervågning samtidig.
 
Vælg det rigtige sikkerhedssystem
Robotek gruppen har stor indsigt i alle former for sikkerhedssystemer. Både enkle og individuelle anlæg til mindre virksomheder samt en kombination af flere systemer fx adgangskontrol og videoovervågning i samme system.

Vi tilbyder også største integrerede anlæg med central overvågning over IP-baseret teknologi. Fordelen er en direkte integration mellem adgangskontrolsystemet og et IP-kamera - eksempelvis kan et IP-kamera få besked fra adgangskontrolsystemet om, at der skal tages et billede eller startes en optagelse når der kommer en alarm fra en bestemt dør. Dette foregår med ægte peer-to-peer kommunikation, som ikke belaster eller er afhængig af en central software. Dette reducerer netværkstrafikken og forhøjer systemets oppetid.               
 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk