Birkerød El
- Rådgivning og installation med omtanke
El-installation kræver høj, faglig indsigt og tillid – det finder du hos os. Birkerød El har gennem generationer været den fortrukne elinstallatør blandt private og erhverv i lokalområdet. Forklaringen er en solid erfaring, som sikrer dig løsninger udført med omtanke. Resultatet er altid høj kvalitet til aftalt tid og pris.

Kompetencer og kunder:
Vi er stolte af vores meget brede kundegruppe, som dagligt udfordrer os med nye spændende opgaver. Det giver os viden under kasketten og hår på brystet. Vi betjener eksempelvis rensningsanlæg, lufthavne, sygehuse, stålværk, offentlige og private institutioner samt privatkunder.
Den brede kundegruppe betyder desuden, at vores kompetencer spænder lige fra alm. og intelligente elinstallationer til adgangskontrol, nødstrøm og dimensionering af fx hovedfordelingsanlæg. Vi udvælger og sammensætter vores medarbejdere efter kompetencer, så løsningen implementeres optimalt efter dine behov.
Energioptimering:
Ønsker du at spare dig selv og miljøet for ekstra omkostninger, kan vi også hjælpe dig med at energieffektivisere din elinstallation - ny som eksisterende. Vores løsning vil samtidig øge funktionaliteten og komforten i din belysning.

Kontakt os her 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk