For private
Vi leverer alt inden for rådgivning og udførsel af el-installationer i din private bolig – lige fra udskiftning af stik til el-planlægningen af nybyggeri eller ombygninger. 

For virksomheder
Vi leverer optimale løsninger inden for tele-data, el-installation og -service – fra almindelig el-installation til intelligente installationer i store kontorbygninger.
Kontakt
Birkerød El
Sydvestvej 53
2600 Glostrup

Tlf.:    45 94 02 60

info@birkeroed-el.dk   
Telefontider
Mandag : 07.00-16.00
Tirsdag : 07.00-16.00
Onsdag : 07.00-16.00
Torsdag : 07.00-16.00
Fredag : 07.00-16.00

Udenfor vores telefontid kan du kontakte vores døgnvagt på telefonnummer 27 53 73 60. 
Garanti
Birkerød El
- Har du brug for en professionel og pålidelig elektriker i Birkerød eller omegn?
 

Det er velset at anvende den lokale fagmand. Din gevinst ved at vælge lokalt, bliver dog endnu større, hvis du vælger en anerkendt elektriker med solid og bred erfaring. Du sikrer dig herved, at kapaciteten til at løse enhver el-opgave er til stede.
 
Service og høj kvalitet
Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service, da vi mener vore kunder til enhver tid har krav på den bedste løsning.
Vi udvælger derfor omhyggeligt vores medarbejdere, som er serviceminded, engagerede og ofte lokalkendte. Desuden bliver alle vores medarbejdere løbende efteruddannet inden for deres felt, så vi hele tiden har fingeren på pulsen. Både i forhold til funktionalitet, komfort og energioptimering.
 
Din garanti
Vi kører med et PDA-system, som sikrer dig, at vores medarbejdere kommer som aftalt og altid har det nødvendige udstyr i bilen. Der går derved ikke ekstra tid med fx at køre efter manglende komponenter. Medarbejderne udfylder desuden et testskema, som skal sikre at din elinstallation virker, som den skal og lever op til gældende lovkrav. Læs mere om vores garantiordning her.

Kontakt os!
 
Robotek EL&Teknik | Sydvestvej 53 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 44 84 73 60 | info@robotek.dk